Paloturvallisuuskoulutus

Räätälöidyt paloturvallisuus­koulukset sekä Turvallisuus­kävelyt

Paloturvallisuuskoulutuksemme räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Toteutamme koulutuksen aina asiakkaan tarpeiden pohjalta, huomioiden olosuhteet, tilat, tarpeet ja myös käytettävissä olevan ajan. Koulutus sisältää teoriaopetuksen lisäksi käytännön harjoituksia. Paloturvallisuuskoulutuksen tavoitteena on aina palvella työpaikkojen koko henkilöstöä antamalla valmiudet luoda turvallinen työskentely-ympäristö ja toimintamallit.

  • Tulipalojen yleisimmät syttymissyyt, palon kehittyminen

  • Toiminta onnettomuustilanteissa

  • Tutustuminen työpaikan paloturvallisuusratkaisuihin

  • Paloturvallisuuden ylläpito

  • Alkusammutusharjoitus, jossa opetellaan pikapalopostin, sammutuspeitteen ja käsisammuttimen käyttöä ammattilaisen ohjaamana

Paloturvallisuusperäkärry koulutuksiin

Meillä on käytössä kätevä Paloturvallisuusperäkärry, jonka avulla koulutustapahtuma on helppo ja turvallinen järjestää. Peräkärry kulkee kätevästi mukana ja siinä on valmiina monipuolinen kalusto, jonka avulla viemme lävitse teoriakoulutuksen sekä järjestämme käytännönharjoituksia aina poistumis- ja evakuointiharjoituksista alkusammutusharjoituksiin. Koulutusvälineet ovat turvallisia ja ympäristöystävällisiä käyttää.

Ota yhteyttä paloturvallisuuskoulutuksesta ja räätälöidään juuri teille sopiva koulutus. Soita 0400- 524 439 tai jätä tarjouspyyntö.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!