Alkusammutuskortti

MV-SEC Alkusammutus­kouluttaja, As1

Alkusammutus on palonalun sammuttamista käsillä olevin välinein. Alkusammutukseen liittyvät oleellisesti palamisen perusedellytykset, alkusammutusvälineet ja -menetelmät. Alkusammutuskoulutuksen tavoitteena on antaa riittävät taidot palonalkujen sammuttamiseen ja näin vähentää tulipaloista aiheutuvia vahinkoja. Mv-Sec on kouluttanut Varsinais-Suomessa v.2014-23 määrällisesti eniten henkilöitä kuin mikään muu yritys.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Alkusammutuskortti AS 1

alkusammutuskortti

As 1 -koulutus toteutetaan valtakunnallisen koulutusmallin mukaisesti.
Koulutuksen toteuttaja, kurssinjohtaja vastaa alkusammutuskoulutuksen laadusta ja turvallisuudesta. Alkusammutuskortti on todistus suoritetusta alkusammutuskoulutuksesta ja se on voimassa viisi (5) vuotta kortin päiväyksestä.

Alkusammutus 1 - kurssinjohtajakoulutus

Kurssinjohtajakoulutus toteutetaan vahvistetun valtakunnallisen koulutusmallin mukaisesti. Kurssinjohtajakoulutuksen toteuttaja, koulutettu pääkouluttaja on vastuussa yksittäisen kurssinjohtajakurssin laadusta.

Kurssi on työpäivän mittainen ja sen tulee sisältää opetusta vähintään kuusi (6) tuntia. Kurssille voidaan ottaa kerrallaan enintään kaksikymmentä oppilasta.

Kurssinjohtajaksi hakeutuvalta edellytetään alkusammutuskokemusta, hyviä koulutustaitoja ja hallinnollista osaamista. Kurssin suorittamisen jälkeen kurssinjohtajan koulutusoikeudet ovat voimassa viisi vuotta.

Ota yhteyttä, kun tarvitset alkusammutuskoulutusta. Soita Mikko Voutilainen 0400- 524 439 tai jätä tarjouspyyntö.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!