Ensiapukurssit

MV-Sec on ensiapu­koulutusten asiantuntija

Järjestämme ensiapukoulutuksia asiakkaan tarpeen mukaan kaikille kohderyhmille. Voit osallistua yleisille ensiapukursseillemme tai voimme räätälöidä juuri teidän yrityksellenne, yhdistyksellenne tai urheiluseurallenne sopivat koulutukset. Koulutuksiin voidaan sisällyttää myös esim. paloturvallisuus- ja alkusammutuskoulutusta, sammutuspeitteen sekä alkusammuttimen käyttöä.

  • Ensiapukoulutukset EA1 ja EA2

  • Hätäensiapukoulutus, 4h ja 8h

  • Veneilijöiden turvallisuuspäivä

  • Yritysten räätälöidyt ensiapukoulutukset --> Työturvallisuuslain tavoitteena on,että vähintään 5 % yrityksen työntekijöistä on saanut ensiapukoulutuksen

  • Ensiapukurssimme EA1, EA2, Hätäea 4h ja Hätäea 8h vastuullisina kouluttajina toimivat hyväksytyt ensiapukouluttajat (ETK-pätevyys).

TUOMME KOULUTUKSET TYÖPAIKALLE,SOITA JA TIEDUSTELE TEILLE SOPIVAA KOULUTUSPAKETTIA, 0400-524439 !!!!

Ensiavun peruskurssi EA 1

Ensiavun peruskurssi antaa perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteessa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. EA 1-kurssi on voimassa kolme (3) vuotta. Kurssitodistus on pätevä kaikissa Euroopan maissa.

Ensiavun jatkokurssi EA 2

Ensiavun jatkokurssilla syvennetään jo opittuja tietoja ja taitoja. Ensiavun jatkokurssille voi osallistua, jos EA 1 -kurssin todistus on voimassa.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teille sopiva koulutus, soita Mikko Voutilainen 0400-524439.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!